Recomandam

Este formatia specializata in evenimente artistice (nunti, botezuri, aniversari) concerte si show-uri tv. MIRAGE Band este una dintre cele mai solicitate formatii din din sectorul de evenimente private.

Mirage Band

Mirage Band

Va ofera o gama larga de focuri de artificii pentru petreceri private de firma ( lansari de produse, evenimente mondene , prezenrari de moda , spectacole artistice , petreceri de sfarsir de an, etc…

Fiori de foc

Fiori de foc

Alina
Creativitatea inseamna sa iti permiti sa faci greseli , arta inseamna sa sti pe care o pastrezi ( Scott Adams ) .
“Pentru noi este o mare onoare să realizăm torturi de nuntă, este un prilej de a face parte din acea zi specială, planificată cu atâta grijă de doi oameni care se iubesc. Înțelegem importanța unui tort de nuntă, el fiind punctul culminant al petrecerii și probabil ultima impresie cu care rămân atât mirii, cât și invitații. Iar aceasta trebuie să fie memorabilă. Fiecare mireasă și mire merită un tort care să le denote stilul.”

Torturi vesele

Torturi vesele

  • MachiajBogdan - local3

Am avut bucuria să lucrăm cu mulți artiști talentați printre care o recomandăm cu căldură pe Andra ( salon EN Vogue ) plină de viață, talent și bucurie.

Mirela este autoarea creatiilor florale a florariei Amma, florarie care ofera design floral personalizat, de la buchete simple si aranjamente florale, pana la cadouri florale unice si surprinzatoare. Aranjamentele ei, reusesc sa transmita celor carora le sunt oferite, emotie si incantare.
Mirela se bucura de renume, si o experienta de 15 ani in randul organizatorilor de evenimente, fiind prima intreprinzatoare de acest fel, in orasul Calarasi. Buchetele de mireasa, lumanarile de cununie sau botez, precum si aranjamentele florale pentru restaurant, ii poarta amprenta si sunt realizate cu rafinament, originalitate, inovatie, cu o armonie a culorilor si a proportiilor, reusind sa surprinda de fiecare data placut.

Mirela designer floral la Floraria AMMA

Mirela Princea - Floraria Amma

Mirela Princea – Floraria Amma

– Universal Grup

Populari … si chiar universali!

598672_453089631401307_3153967_n1

Muzica,petrecere,veselie,traditie, nou si vechi imbinat armonios pentru un eveniment reusit din punct de vedere muzical

 

– DJ – BLUE – dj profesionist –  www.djbluemusic.blogspot.ro

DK2B0362

Cu o experiente de peste 10 ani in domeniu, Dj Blue este solutia completa pentru organizarea si reusita petrecerii dumneavoastra indiferent de natura ei ( Nunta,Botez,Cununie Civila,Majorat,Onomastica sau orice tip de petrecere privata)

Aparatura folosita este una profesionala de dj (Pioneer,Denon,Eminence,Crest Performance,ETC…)

Dj Blue are toate taxele pentru drepturi de autor  platite la zi  

Playlist-ul poate fi la comanda sau recomandat ,depinde de natura enimentului (Nunta,Botez,Cununie Civila sau alt tip de petrecere privata)

Dj ul se va ocupa pe tot parcursul evenimentului de atmosfera petrecerii playlist ul fiind stabilit in functie de cerintele dumneavoastra.

 

- DJ – Rober – dj profesionist – Dj ROBERT

1378792_1409572945940439_652227408_n

Evenimentul dumneavoastra este foarte important de aceea merita sa-l traiti asa cum doriti. Muzica buna, de calitate, este un factor cheie in reusita evenimentului. Cum la un eveniment participa persoane de toate categoriile, cea mai buna cale de a impaca gusturile muzicale este sa aveti un DJ cu adevarat profesionist! Avem un repertoriu de peste 20.000 de piese din toate genurile muzicale de aceea vom stabili, inainte de eveniment,